Активістів запрошуються на тренінг “Написання проектів. Фонди ЄС”


З метою ознайомлення з особливостями розробки проектних ідей та підготовки проектних пропозицій для залучення фінансування проектів від структурних фондів ЄС та донорів, які діють в Україні, Центральноєвропейська Академія Навчань та Сертифікації (CEASC, Польща) разом з Вищою Школою Інформатики (WSInf, Польща) і Компанією Consulting Group 2027 оголошують набір учасників на тренінг “Написання проектів. Фонди ЄС” (далі – Тренінг), який відбудеться 08-09 квітня 2016 року в м.Київ.
Основна тематика Тренінгу:
1) Програмна діяльність структурних фондів ЄС та їх зорієнтованість на Україну. “Тверді” та “м’які” проекти;
2) Специфіка міжнародних проектів. Пошук відповідних партнерів за кордоном. Розподіл зон відповідальності та ресурсів. Партнерська угода;
3) Визначення та формулювання проблеми проекту;
4) Визначення цільових груп проектів;
5) Мета, завдання та методи виконання проекту;
6) Розробка плану виконання проекту;
7) Визначення очікуваних результатів виконання проекту;
8) Бюджет проекту;
9) Оцінка та моніторинг виконання проекту;
10) Додатки до проектної діяльності.
Передбачається запрошення 25-30 учасників. Вартість участі у тренінгу становить 2000,0 гривень; доїзд до місця проведення Тренінгу і проживання покриваються коштом учасників.
Для участі у Тренінгу необхідно до 01 квітня 2016 року заповнити реєстраційну он-лайн-заявку на сайті: http://www.ceasc-bw.com/products/trening-napisannya-proektiv-fondi-jes-8-9-kvitnya-m-kijiv.
З детальною інформацією щодо участі у даній навчальній програмі можна ознайомитися у додатку, на сайті http://www.ceasc-bw.com/products/trening-napisannya-proektiv-fondi-jes-8-9-kvitnya-m-kijiv, а також у контактної особи Лілії Гайдученко за тел.: 063 032-19-52, 050 075-62-25”.


Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *