Що робив Голова правління Пенсійного фонду України у Чорткові.

Олексій Зарудний, Голова правління Пенсійного фонду України, 9 лютого взяв участь у роботі виїзної колегії головного управління Фонду в Тернопільській області, що відбулася у м. Чорткові. 




До обговорення актуальних питань діяльності Фонду долучились керівники органів влади області, району, Заводської територіальної об’єднаної громади Чортківського району, представники Держпраці, обласної ради профспілок, федерації роботодавців.

Учасники засідання розглянули підсумки роботи органів Фонду в області в 2016 році щодо виконання завдань по наповненню бюджету Фонду, стану пенсійного забезпечення жителів, легалізації заробітних плат та захисту прав застрахованих осіб, організації роботи з впровадження єдиних стандартів і сучасних технологій обслуговування громадян на рівні територіальних громад області.

Як повідомив начальник головного управління Ігор Москалик, протягом 2016 року планове завдання щодо коштів, адміністрування яких здійснюють органи Фонду, виконали усі управління в області. До бюджету надійшло 29,2 млн. грн., що складає 109,8 % доведеного завдання. Планові показники по надходженню збору на обов’язкове державне пенсійне страхування з окремих видів господарських операцій виконано на 102,5 %.

В результаті проведених спільних заходів по запобіганню»тіньової» зайнятості у 2016 році офіційно працевлаштовано 5749 найманих осіб, що на 1684 особи більше до відповідного періоду 2015 року. Додаткові надходження єдиного соціального внеску від легалізації склали 6,4 млн. грн. Забезпечено своєчасне призначення та виплату пенсій 295420 пенсіонерам.

Олексій Зарудний акцентував увагу на основних пріоритетах діяльності органів Пенсійного фонду у 2017 році, зокрема на впровадженні сучасних форм обслуговування громадян у об’єднаних територіальних громадах області, організації роботи по легалізації «тіньової» зайнятості та доходів населення області, підвищенні прозорості діяльності Пенсійного фонду.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *