Порядок денний засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради від 27 квітня 2016 року



1. Про демонтаж тимчасової споруди на території парку імені Івана Франка (навпроти нежитлового приміщення по вул. Богдана Хмельницького, 31 В).
2. Про створення комісії для розгляду питань, пов'язаних із встановленням статусу учасника війни при Чортківській міській раді.
3. Про створення постійно діючої міжвідомчої комісії з розгляду питань щодо відключення споживачів від мереж центрального опалення і гарячого водопостачання та встановлення індивідуального джерела опалення.
4. Про внесення змін в рішення від 30 грудня 2015 року № 59 «Про створення комітету з конкурсних торгів для організації та проведення процедур закупівлі»
5. Про надання дозволу на продовження використання озвучення фестивалю Єпархіальному управлінню Бучацької єпархії Української Греко – Католицької церкви.
6. Про надання дозволу ФО-П Батрину П.І. на встановлення літнього майданчика по вул. Шевченка, в м. Чорткові (біля кафе «Пан Чортківський»).
7. Про надання дозволу на ОСОБА. на розміщення зовнішньої реклами – штендери – 2 шт. в м.Чортків по вул. Степана Бандери, 28 та по вул. Тараса Шевченка, 72
8. Про надання дозволу ОСОБА на розміщення рекламної акції з демонстрацією зразків продукції в м.Чортків по вул. Тараса Шевченка.
9. Про надання дозволу ОСОБА . на розміщення зовнішньої реклами – щитових конструкцій (дошки оголошення) на території міста Чортків.
10. Про надання дозволу на перепланування квартири (добудова балкону без влаштування фундаменту) по вул. АДРЕСА в м. Чорткові Власник – гр. ОСОБА
11. Про надання дозволу гр. ОСОБА на влаштування сходової клітки до власної квартири, у зв'язку із переобладнанням її під офісне приміщення по вул. АДРЕСА в м.Чорткові.
12. Про зарахування коштів витрачених на друк зовнішньої реклами для Чортківської міської ради ОСОБА
13. Про надання дозволу на ОСОБА та ОСОБА 2 на проведення робіт з встановленням бруківки та облаштування дитячого майданчика в парку імені Івана Франка по вул. Богдана Хмельницького, 31 в м.Чорткові.
14. Про внесення зміни до рішення виконавчого комітету від 21.01.2016 № 11.
15. Про зарахування коштів витрачених на ремонт даху, житлового будинку № 4 по вул. Князя Володимира Великого.
16. Про зарахування коштів витрачених на ремонт фасаду, житлового будинку № 4 по вул. Євгена Коновальця.
17. Про зарахування коштів витрачених на заміну електроосвітлення в коридорі, житлово будинку № 2 по вул. Д. Січинського.
18. Про надання дозволу на підключення до газопроводу.
19. Про надання дозволу на встановлення індивідуального автономного опалення.
20. Про виділення матеріальної допомоги
учасникам АТО;
матеріальної допомоги малозабезпеченим верствам населення;

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *