Польське консульство організовує освітню ярмарку у Тернополі!

В зв'язку з тим, що з кожним роком зростає інтерес до навчанні у ВНЗах в Польщі громадян України, 22-23 квітня 2016 року Генеральне консульство Польщі в Луцьку запрошує Вас у Тернополі на ярмарку освіти.

Основна мета міроприємства є надання українській молоді, а також її батькам, опікунам та вчителям освітніх пропозицій, а також підтримувати рекламні ініціативи незалежно один від одного польських університетів в регіоні. 
Організація ярмарок є відповіддю на відкриття польських університетів для студентів з України і для зміцнення партнерських відносин між польськими і українськими університетами.
Польські університети стають все більш популярними серед українських громадян. Вони цінуються за рівень пропонованих послуг, а також з високим поцінуванням отриманих дипломів. 
Примітно, що польські університети щороку краще підготовлені прийняти студентів з - за східного кордону Польщі. Підтвердженням цього є той факт , що в Польщі в даний час навчає понад 23 000 студентів з України.
Польсько-українська співпраця в галузі освіти має вирішальне значення для розвитку регіону, а також для європейських прагнень України. 
Широке представництво польських університетів в рамках ярмарку сприятиме поглибленню співпраці між нашими країнами.
Ласкаво просимо до Тернополя, 22-23 квітня. 
Ярмарок буде проходити в будинку культури "Україна Дим" - Тарас Шевченко бульвар 27.

P.S. Для бажаючих відвідати міроприємство 
Організовується поїздка групи з Чорткова Виїзд 22 квітня о 8.00, збір біля готелю "Таня" 
Попередня реєстрації обов’язкова!!!
Дізнатися умови та зареєструватися можна у організаторів за телефонами: 068-08-48-778, 097-123-54-54

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *