На що витратить Барна 12 міліонів у Чорткові?

На покращення соціальної інфраструктури на виборчих округах з центрами в Бережанах, Чорткові та Теребовлі дадуть по 12 мільйонів гривень. Відповідне рішення Кабінету Міністрів України буде підписано із дня на день.-пише Репортер
І хоча формально гроші дадуть згаданим вище регіонам, насправді за ці кошти піаритимуться народні депутати-мажоритарники із пропрезидентської коаліції, представники БПП Тарас Юрик, Микола Люшняк та Олег Барна.

Натомість Кременецький округ, який представлений “свободівцем” Михайлом Головком, та м. Тернопіль, за який відповідальний Тарас Пастух від “Самопомічі”, залишили без копійки.
Зауважимо, що основний акцент тернопільська влада робить на закріплення позиції на бережанському виборчому округу за Тарасом Юриком.
Зокрема, із 51 проекту, які в 2016 році фінансуватимуться коштом Державного фонду регіонального розвитку, найбільше проектів (13) реалізовуватимуть саме у Бережанському районі. Загалом у цей округ, окрім депутатських 12 млн. грн., додатково вкладуть ще п’ять мільйонів гривень.
“Репортер” уже повідомляв, що два місяці тому губернатор Степан Барна проговорився, що трьом тернопільським нардепам дадуть бюджетні кошти на округи. Щоправда, мова тоді йшла про 20 мільйонів гривень кожному. Однак на фоні Головка і Пастуха сума у 12 мільйонів все одно залишається величезною.


Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *