Чому Відділ культури, туризму, національностей та релігій Чортківської райдержадміністрації досі використовує продукти окупанта?

За проханням громадськості ми тримаємо на контролі стан справ щодо відбору та призначення керівників закладів культури на Чортківщині.
На жаль незважаючи на передбачені законом усі терміни на офіційному сайті відділу культури, туризму, національностей та релігій Чортківської райдержадміністрації жодних згадок про членів комісії, жеребкування, переліку претендентів на керівника ЧРКБК ім. Рубчакової немає.
Однак якщо уважно придивитися відділ культури, туризму, національностей та релігій Чортківської райдержадміністрації використовує пошту на РОСІЙСЬКОМУ СЕРВЕРІ!!!
Незважаючи на відсутність інформації ми почали отримувати звернення до комісії в підтримку нинішнього директора Овод Йосифи Йосипівної, яка судячи з цього претендує на продовження контракту:
Конкурсній комісії по добору кандидатів на посаду директора районного комунального будинку культури ім.К.Рубчакової


ЗВЕРНЕННЯ
від депутатів Тернопільської обласної ради, обраних по округах Чортківського району

Вельмишановні члени комісії, на Вас випала нелегка задача - обрати на найближчі п’ять років достойного керівника закладу, що без перебільшення є наріжним каменем в просвітницько-культурному житті Чортківщини.
Від Вашого мудрого вибору залежить як буде працювати не лише цей заклад, але як буде представлений наш район на обласному, державному та світовому рівнях. 
Саме завдяки різноманітним культурно-просвітницьким мистецьким ініціативам, які зароджувалися, отримували підтримку, змогу рости і розвиватися, завдяки керівництву та спеціалістам районного комунального будинку культури ім.К.Рубчакової, про таланти з Чортківщини знають далеко за межами району.
В цей нелегкий час істинного становлення Української державності, захисту Соборності та національних цінностей ,саме заклади культури є не менш важливими ніж військові!!!
Це показала ситуація на Сході України – коли українці, що втратили культурно-національну ідентифікацію легко попали під вплив Російської пропаганди та почали братовбивчу війну та розкол країни.
Виходячи з усього вищесказаного та беручи до уваги думку виборців, що надали нам таке право, хочемо заявити про підтримку кандидатури Овод Йосифи Йосипівни на посаду  директора районного комунального будинку культури ім.К.Рубчакової.
Овод Йосифа Йосипівна працює директором даного закладу з 2003 року. За час своєї роботи на даній посаді вона зарекомендувала себе лише з позитивної сторони.
В її характері та методах роботи поєдналися як професійний менеджер, що старається знаходити та ефективно використовує кошти, як на функціонування самого закладу культури, його технічного забезпечення, так і на розвиток аматорських та професійних колективів як міста так і району.
За сприяння Овод Й.Й. у Чортківському районі функціонують ряд колективів із званням «народного» та «зразкового». Участь колективів з Чортківщини у Всеукраїнських та Міжнародних фестивалях та конкурсах є одним з пріоритетів її роботи.
Овод Йосифа Йосипівна не зосереджується лише на очолюваному нею закладі, а узагальнює та розповсюджує передовий досвід установ культури в сільських закладах, допомагає покращити їх матеріально-технічну та методичну базу.
До заслуг Овод Й.Й. можна також віднести налагодження творчих зв’язків між колективами народної творчості в Тернопільській області та за її межами, збереження унікальних традицій нашої місцевості.
Зі своєї сторони обіцяємо матеріальну та  організаційну підтримку Овод Й.Й., районному комунального будинку культури ім.К.Рубчакової, та галузі культури району вцілому на обласному рівні, в межах повноважень депутата обласної ради та на рівні меценацтва.
В разі недостатності такої підтримки будемо звертатися до Народного Депутата України Барни О.С., керівництва області та держави!
З Повагою депутати Тернопільської обласної ради.
Богуш А.П, Вислоцький В.М, Градовий В.С., Заліщук В.З.





Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *