Пригоди Олега Барни в Японії.Частина 3.

Продовжуємо розказувати нашим читачам про Олега Барну, що перебуває в Японії на запрошення уряду Японії на двохтижневий семінар по антикорупційній діяльності в системі органів державної влади, місцевого самоврядування та бізнесу
Попередні матеріали: Частина 1, Частина 2
У вільний час на хвильку відвідали Імператорський палац в Центрі Токіо. У криниці очистилися від злих помислів, обмивши руки та вуста.


Свастика на палаці вказала її походження. Цікаві стосунки між чоловіком і дружиною у Японії щодо шлюбного (після весільного) періоду виражаються прислів’ям: «Упійману рибу не годують». Враховуючи той факт, що українські жінки значно-значно красивіші, то я з цим висловом не погоджуся. Хоча і українські жіночки повинні оцінити наше, чоловіче, лояльне відношення до них. Сміх-сміхом, але скільки народів-стільки і звичаїв.
Походили по вечірньому Токіо, поїли у забігайлівках національні страви. Погладили на щастя гриву пам’ятнику найвірнішому псу, який 21рік чекав свого господаря на одному і тому ж місці. (Здається про це фільм був знятий). Але яка всюди ЗЕЛЕНЬ, у кожному куточку, на балконах, на поверхах, на будь-якому клаптику землі.
Якщо у читачів склалося, що це такі канікули у депутата то це не так

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *