За сприяння депутата на Кадубі з'явилась сучасна спортивна зона.

Процесом встановлення спортивного майданчику на території свого виборчого округу, що пролягає вулицею Дениса Січинського 1-4А, депутат міської ради Любомир Махомет опікувався особисто. 
Елементи спортивної зони, виготовлені київською фірмою на замовлення міської ради, депутат разом із мешканцями навколишніх будинків встановлювали власними силами. Та і територію майбутнього майданчику, на той момент непристосовану до розміщення багатьох сучасних та громіздких тренажерів облагороджували спільними зусиллями. 
Сьогодні на місці старого закинутого майданчика – сучасний міні спортивний комплекс з елементами, що не поступаються по своїй ефективності тренажерам в дороговартісному спортивному залі. Охочих зайнятися фізичною культурою, накачати потрібні групи м’язів чи просто підтримувати в тонусі власне тіло щодня налічується чимало. Популярність майданчику серед мешканців цього та сусіднього мікрорайонів, людей різного віку та статі щодня лише зростає.


Також належна увага та зусилля з боку депутата приділяються підтриманню в належному стані дитячого майданчику, що знаходиться неподалік. 

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *