Чортківчани завдяки пільгам зможуть запастися твердим паливом на зиму!

Кабмін підняв пільги для населення на придбання твердого палива до 2 тисяч грн за тонну і скрапленого газу - до 200 грн за балон. Відповідне рішення було ухвалено під час засідання уряду 8 серпня.
Зі слів міністра соціальної політики Андрія Реви, для фінансування даних заходів необхідно збільшити розмір субвенції з державного бюджету на 1,3 млрд грн, що доведе загальний обсяг субвенції на ці цілі до 2,5 млрд грн.
При цьому близько 450 тисяч сімей, які вже отримали пільги і субсидії в 2016 році, зможуть отримати доплату в зв'язку з підвищенням пільг і субсидій.
Витрати будуть забезпечені за рахунок перерозподілу коштів на субсидії, які накопичилися на рахунках підприємств, що надають послуги з результатами опалювального сезону 2015-2016 років внаслідок теплої зими.
Зі слів Реви, у 2015 році субсидії на компенсацію вартості вугілля й скрапленого газу отримали 617,4 тисяч домогосподарств.
Раніше у Мінфіні запланували повернення незаконно виплаченої соцдопомоги, а організаторів схем хочуть притягти до кримінальної відповідальності.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *