Вже в середу Чортківчани дізнаються нові тарифи на водопостачання!

Порядок денний засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради від 12 жовтня 2016 року- згідно даних сайту Чортківської міської ради
1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в м. Чорткові по вул. АДРЕСА Власник – гр. Батиров Володимир Володимирович.
2. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та спорудив м. Чорткові по вул. АДРЕСА А Власник – гр. Нагаєвська Галина Ярославівна.
3. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та спорудив м. Чорткові по вул. АДРЕСА Власник – гр. Кубів Орест Петрович.
4. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та спорудив м. Чорткові по вул. АДРЕСА Власник – гр. Сосуля Тетяна Орестівна.
5. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та спорудив м. Чорткові по вул. АДРЕСА Власник – Шевчук Тетяна Степанівна.
6. Про передачу в спільну часткову власність допоміжні приміщення квартир загальною площею 9,7 м. кв по вул. АДРЕСА в м. Чортків, власники – гр. Величко Олександер Михайлович – 1/2ч;. гр. Величко Ніна Михайлівна – 1/2ч.
7. Про присвоєння поштової адреси на житлову квартиру в м. Чорткові по вул. АДРЕСА Власник – гр. Федорейко Любов Романівна.
8. Про присвоєння поштової адреси на літню кухню та гараж в м. Чорткові по вул. АДРЕСА Власник - гр. Козак Іван Євгенович.
9. Про надання дозволу на перепланування квартири (добудова балкону без влаштування фундаменту) по вул. АДРЕСА в м. Чорткові Власник – гр. Логуш Євгенія Володимирівна.
10. Про надання дозволу на перепланування квартири (добудова балкону без влаштування фундаменту) по вул. АДРЕСА в м. Чорткові Власник – гр. Грицик Стефанія Йосипівна; гр. Єринюк Тетяна Адамівна.
11. Про надання дозволу на перепланування квартири (добудова балкону без влаштування фундаменту) по вул. АДРЕСА в м.Чорткові Власник – гр. Бережна Іванна Теодорівна.
12. Про внесення змін в рішення виконавчого комітету № 297 від 13.11.2013 р. «Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами в м. Чорткові по вул. АДРЕСА
13. Про створення міської архітектурно – містобудівної ради при відділі містобудування, архітектури та капітального будівництва Чортківської міської ради та затвердження Положення про неї.
14. Про підготовку комунальних підприємств міста до осінньо – зимового періоду на 2016 – 2017 рік

15. Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання.
16. Про зняття з балансу КП «Чортків дім» будинку № 2 по вул. Євгена Коновальця в зв’язку з створенням ОСББ.
17. Про знаття з балансу КП «Чортків дім» будинку № 84 по вул. Незалежності в зв’язку з створенням ОСББ.
18. Про зняття з балансу КП КП «Чортків дім» будинку № 5 по вул. Євгена Коновальця в зв’язку з створенням ОСББ.
19. Про погодження ТОВ «ГК Енергоперспектива» продажу приватизованого об’єкта комунальної власності.
20. Про надання дозволу на укладання договору оренди елемента благоустрою по вул. Євгена Петрушевича між Чортківською міською радою та ФОП Данилевич Іваном Михайловичем.
21. Про надання дозволу на укладення договору оренди елемента благоустрою по вул. Євгена Петрушевича між Чортківською міською радою та Татарин Ольгою Богданівною.
22. Про надання дозволу на укладання договору оренди елемента благоустрою по вул. Євгена Петрушевича між Чортківською міською радою та Бурником Володимером Петровичем.
23. Про виділення матеріальної допомоги : матеріальної допомоги малозабезпеченим верствам населення учасникам АТО орфанно – хворим дітям

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *