В суботу, 5 листопада, відбудеться засідання виконавчого комітету. Порядок денний.

Порядок денний засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради від 5 листопада 2016 року
1. Про надання дозволу гр. Чихарівській Аліні Михайлівні на перепланування входу до власного нежитлового приміщення по вул. АДРЕСА в м.Чортків. 
2. Про надання дозволу ФО Гжебінському Андрію Володимировичу на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. Тараса Шевченка в м. Чорткові.
3. Про присвоєння поштової адреси на гаражі в м. Чорткові по вул. АДРЕСА Власник – Басістий Василь Павлович.
4. Про присвоєння поштової адреси на садовий будинок в м. Чорткові по вул. АДРЕСА Власник - Захарчук Ірина Романівна.
5. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок з гаражем в м. Чорткові по вул. АДРЕСА Власник – Месян Ішхан Анзорович.
6. Про присвоєння поштової адреси на нежитлове приміщення в м. Чорткові по вул. АДРЕСА Власник – гр. Юрків Григорій Семенович.
7. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в м. Чорткові по вул. АДРЕСА Власник – Пушкаренко Ганна Ярославівна.
8. Про присвоєння поштової адреси на нежитлове приміщення – магазин в м. Чорткові по вул. АДРЕСА Власник – Пирка Михайло Ярославович.
9. Про присвоєння поштової адреси на нежитлове приміщення в м. Чорткові по вул. АДРЕСА Власник – гр. Юрчишин Володимир Михайлович.
10. Про затвердження кошторису поточного ремонту заміни дерев’яних дверей в приміщенні ратуші міської ради.
11. Про затвердження кошторису капітального ремонту заміни вікон, дверей на фасадах будівлі міської ради та ратуші ( 2 – й етап). 
12. Про надання дозволу на пересадження зелених насаджень на території м. Чорткова.
13. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на території м. Чорткова.
14. Про надання дозволу на укладення договору оренди елемента благоустрою по вул. Тараса Шевченка між Чортківською міською радою та ФОП Петришин Василем Рамоновичем.
15. Про надання дозволу на підключення до газопроводу середнього та низького тиску.
16. Про надання дозволу на підключення до газопроводу середнього та низького тиску.
17. Про затвердження кошторису на капітальний ремонт тротуару по вул. Євгена Коновальця в м. Чортків Тернопільської області. 
18. Про затвердження кошторису на капітальний ремонт асфальтобетонного покриття прибудинкової території за адресою вул. Незалежності, 61,62, 67 в м. Чортків Тернопільської області. 
19. Про виділення матеріальної допомоги : матеріальної допомоги малозабезпеченим верствам населенняучасникам АТО орфанно – хворим дітям.
джерело

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *