Мабудь скоро вибори! Поки міський голова робить поточні ремонти приміщення та корпусу фасаду, Районна влада та нардеп хочуть збудувати спортзал.

У найстарішій школі міста Чорткова планується побудувати спортзал. - пише сайт Чортківської РДА
Вчора таку ідею обговорили голова районної державної адміністрації Михайло Сташків спільно з  народним  депутатом України Олегом Барною під час робочої зустрічі з директором ЗОШ I-III ступенів № 6 Ігором Юрчишином та Львівськими керівниками проектів «Термобуд стандарт». Розпочали із важливого –  підписана постанова КМУ про додаткову субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку і за рахунок цих коштів планується побудувати спортивний зал, щоб діти, які навчаються в цій школі мали не гірші умови навчання ніж в других загальноосвітніх закладах.Окрім вище зазначеного, обговорювалися питання, щодо виготовлення проектної документації та  алгоритму організації робіт.
На світлинах до цієї публікації як і в ній самій жодного слова про представника від Чортківської міської ради


Нагадаємо в нещодавно оприлюденному звіті про роботу Міського голови говориться:
 В Чортківській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6 проведено поточний ремонт класних кімнат, коридорів на суму 19300 грн. Робиться капітальний ремонт фасаду корпусу № 2 та харчоблоку. Використано 1066712 тис. грн. з міського бюджету. 

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *