Поки Чортківчани "в захваті" від роботи комунальників, у відставку може піти міський голова Тернополя.

Значна частина тернополян, які роками працюють за кордоном, а на літо приїжджають провідати родичів і друзів у файному  місті, дивуються, чому керівник файно неприбраного міста Тернопіль не подав досі у відставку.- пише видання Про Все
-Після такої ганьби, у всьому цивілізованому світі керівники, які “начудили” автоматично пишуть заяву за власним бажання,- відверто ділився з журналістом “Про все” комп’ютерний геній Роман, який вже 7 років виїхав до Нью-Йорка. Але у Тернополі як не було громадського сектору, так і не має. Як не було нормальних партій, так і не має. Лише обслуга інтересів.
Можливо, за тиждень-два, коли все само собою розсосеться, тоді політики-депутати почнуть говорити про це. Мер перекине відповідальність на житлово-комунальне управління. Якщо дуже допечуть – на заступника з питань ЖКГ. Максимум – зніме з себе і всього управління ЖКГ премії. Це вже як популістичний крок. Але повірити у те, що він добровільно піде від такого корита – дуже складно.
– Можливо, правоохоронці проявлять ініціативу і покарають владу за злочинну бездіяльність, -каже юрист міжнародної юридичної компанії в Лондоні Степан, який свого часу закінчив школу №9 у Тернополі.
МИ проводимо незалежне опитування в соцмережі. Де кожен житель міста, за виключенням працівників Міської Ради та комунальних підприємств може висловити свою думку.



Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *