В РДА шукають бажаючих возити пасажирів в Нагірянку.

Чортківська районна державна адміністрація (Організатор перевезень) оголошує конкурс на право здійснювати перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування, що не виходить за межі району.
Перелік об'єктів конкурсу:
№ п/п
№№ рейсів номер м-ту
Назва маршруту
Протяж м-ту (км)
Час відправл. з пунктів
к-сть обор. рейс.
мін.
к-сть
авт.
Періодичність виконання
почат.
кінцев.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
1
16-1/1
Чортків –
Нагірянка
13
06-32
07-33
9-40
10-37
11-40
13-50
14-50
16-00
17-30
07-10
8-00
10-10
11-05
12-15
14-20
15-20
16-35
18-10
9
2
Щоденно
Умови конкурсу


Конкурси на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування проводяться відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт» та Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008р. №1081 (зі змінами), Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 №176 (зі змінами).
Для забезпечення належної якості та безпеки перевезень пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі району, згідно Порядку визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучень та режимів руху, затвердженого наказом Мінтрансзв'язку України від 12 квітня 2007р. №285, на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі району, допускається використання автобусів категорій М2 (повна маса до 5 т) та М3 (повна маса більше 5 т). 
У випадку подання документів перевізником - претендентом на участь у конкурсі на два маршрути, мінімальна кількість резервних транспортних засобів може становити 1 - од. Для участі в конкурсі на приміських автобусних маршрутах перевізники повинні обладнати місця у транспортних засобах для перевезення осіб з обмеженими можливостями, а також здійснювати пільгові перевезення пасажирів згідно з чинним законодавством. При здійсненні перевезень перевізник зобов’язується перевозити кожним рейсом до трьох пільгових пасажирів за власні кошти.
Документи для участі у конкурсі приймаються у закритому конверті з позначкою №1 та конверті з позначкою №2, який містить документи з інформацією про те, на який об’єкт конкурсу надає документи перевізник-претендент.
Перелік документів які подаються на конкурс розміщені на сайті Чортківської районної державної адміністрації.
Документи на конкурс приймаються до 14 грудня 2016 р. включно з 8 год. до 17 год. 15 хв. за адресою м. Чортків вул. Шевченка, 23 кабінет 16, відділ розвитку інфраструктури Чортківської райдержадміністрації (Замовник перевезень).
Довідки за телефоном 03552 2-27-82.
Конкурс відбудеться 21 грудня 2016 р. о 10 год. в приміщенні райдержадміністрації.

Для участі у конкурсі автомобільний перевізник подає на кожний об'єкт конкурсу окремо заяву за формою, визначеною згідно з додатками і такі документи:
1) нотаріально завірену копію ліцензії на право надання послуг з перевезень пасажирів (може подаватися в одному примірнику, якщо перевізник-претендент бере участь у кількох конкурсах, які проводяться на одному засіданні);
2) перелік транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті, із зазначенням марки, моделі, пасажиромісткості (з відміткою "з місцем водія/без місця водія"), VIN-коду транспортного засобу, державного номерного знака, року випуску транспортного засобу;
3) копії ліцензійних карток на кожний автобус, який пропонується до використання на автобусному маршруті (якщо є);
4) копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів або тимчасових реєстраційних талонів автобусів, що пропонуються до використання на маршруті;
5) копію документа, що підтверджує проведення процедури санації (за умови проведення санації);
6) перелік транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, або письмова інформація про їх відсутність;
7) копія штатного розпису, податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма N 1ДФ) за останні повні два квартали (якщо є наймані працівники, якщо немає то довідку про відсутність заборгованості).
8) анкета.
детальніше

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *