Запуск Марилівського спиртзаводу знову на устах у владців. Дежав'ю прям якесь.

Складається враження, що роботу так званого "Марилівського спиртзаводу" зупиняють спеціально, щоб потім на запуску зробити собі ПіаР.
Більшість голів Чортківської РДА, особливо з останніх не були байдужими до спирту.
Ось дійшла черга до діючого:  
"Робочу нараду щодо запуску спиртового заводу у селі Нагірянка  провів голова райдержадміністрації Михайло Сташків спільно із народним депутатом України Олегом  Барною,  за  участі першого заступника голови райдержадміністрації  Івана  Заболотного та представників ДП «Укрспирт» Марилівський МПД.-повідомляє сайт РДА

– Зараз для нас є дуже важливим відновити роботу даного спиртового заводу, який завжди займав левову частку у виробництві спирту по Україні, - каже керівник району Михайло Федорович. - Ми працюємо у нелегких умовах економії та нестабільності, але від нашої з вами оперативності та професіоналізму в першу чергу залежить добробут Чортківського краю, - зауважив Михайло Сташків.
У ході наради було обговорено і ряд інших важливих питань, а саме: реконструкція спиртозаводу, кадрові зміни та подальша реалізація самої продукції.
На завершення народний обранець Олег Степанович додав, що запустити спиртовий завод – це означає створити сотні робочих місць, а, відтак, підуть чималі надходження у місцевий бюджет."

Дежавю́ (фр. déjà vu — вже бачене) — психічний стан, коли людина відчуває, що вона колись вже була у такій ситуації, проте це відчуття не зв'язується з певним моментом минулого, а належить до «минулого взагалі». Дежавю зазвичай супроводжується відчуттям чудасії і нереальності того, що відбувається. Деякі, до того ж, «відчувають до дрібниць», що відбудеться в найближчі кілька хвилин (deja prevu). Вони бувають впевнені у тому, що здатні передбачити майбутнє.
Термін вперше використаний французьким психологом Емілем Буараком (18511917) у книзі L’Avenir des sciences psychiques (Психологія майбутнього).

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *