Молодіжний центр працевлаштування дякує всім за участь у Ярмарці Вакансій «PROFIT DAY»

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Молодіжний центр працевлаштування» за підтримки Міністерства молоді та спорту України, у вересні-листопаді 2016 року, провела проект «Молодіжні ярмарки вакансій та кар’єри», які охопили 17 областей України, а саме: Волинську, Івано-Франківську, Запорізьку, Київську, Дніпропетровську, Харківську, Вінницьку, Львівську, Кіровоградську, Хмельницьку, Житомирську, Тернопільську, Закарпатську, Донецьку, Черкаську, Чернігівську, Херсонську.- пише сайт Гурт

Захід проходив також в нашому місті







Даний захід відбувається щорічно й мета його – це створення сприятливого середовища для формування сучасного молодіжного ринку праці та працевлаштування молоді, а також вирішення проблем зайнятості внутрішньо переміщених осіб.
Відвідали ярмарки понад 8000 осіб, серед яких - учні, студенти, безробітні. Учасниками стали більше 550 вітчизняних і зарубіжних компаній, громадських і професійних організацій, органів державного управління.

Під час «PROFIT DAY» представники передових компаній влаштовували презентації, проводили семінари, тренінги, майстер-класи, та приймали резюме від кандидатів. Пріоритетним напрямком Дня кар’єри цьогоріч були інформаційні технології, адже ІТ-сфера - галузь майбутнього. Спеціалісти провели практичні лекції про інновації в програмуванні та бізнесі, мотиваційні доповіді на теми успіху в навчанні та роботі.

Між молодими людьми та роботодавцями було налагоджено діалог з питань можливостей працевлаштування, специфіки та особливостей роботи на підприємствах, в установах та організаціях, що відповідають профілю їхньої підготовки.

Освітні заклади знайомили з умовами вступу та навчання, перспективами напрямків, за якими вони готують фахівців, а також здійснювали попередній відбір анкет потенційних студентів.

У ході панельних дискусій розглядались теми щодо залучення роботодавців  до активної взаємодії з вищими навчальними закладами з метою формування сучасних професійних компетенцій при підготовці фахівців шляхом організації практики і стажувань на провідних підприємствах, установах та організаціях.

Усі охочі мали змогу отримати поради щодо техніки самостійного пошуку роботи, складанні резюме, пройти тестування щодо схильності до виконання тієї чи іншої роботи, а також отримати професійні консультації з питань зайнятості і трудового законодавства.

Висловлюємо подяку підприємствам, установам і організаціям, які взяли участь у заході та запрошуємо всіх роботодавців до подальшої плідної співпраці заради економічного розвитку нашої країни!

Контакти

«Молодіжний центр працевлаштування»
centrpraci@gmail.com

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *