У Чортківському районі 2 школи закрили на карантин.

За статистикою Тернопільського обласного лабораторного центру, впродовж минулого тижня із захворюваністю грип та ГРВІ госпіталізували у лікарню 152 дітей. У зв'язку із цим у кількох районах Тернопільської області закрили школи на карантин.

За словами в. о. начальника освіти й науки Тернопільської ОДА Ганни Зварич, діяльність шіл буде призупинена лише у тому випадку, якщо епідемічний поріг у області перевищить 30% хворих.

"Станом на сьогодні у місті Бережани уже закриті усі школи на карантин до кінця тижня. У Бережанах епідемпоріг становить 38% хворих, тому рада школи колегіально вирішила навчання призупинити", - розповіла Ганна Зварич.

На Тернопільщині до кінця тижня також не відбуватиметься навчання у школах у деяких районах області:

У Теребовлянському районі - в 1 школі, Лановецькому - 1, Чортківському - 2, Гусятинському - 2, а в Борщівському - 6 шкіл.

Ганна Зварич наголосила на тому, що в управілінні освіти щоденно моніторять інформацію про кількість хворих, втім, загалом по області школи відкриті, адже епідемічного порогу не досягнуто.

"Якщо епідемія пошириться більше, тоді ради шкіл будуть вирішувати колегіально питання про те, щоб закрити навчальні заклади на карантин", - додала в. о. начальника освіти й науки Тернопільської ОДА.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *