Міський голова нагадав дітям кому вони мають заколядувати. - Міська рада виділила на це 8061грн.

“ Кожен чекав сьогодні дива, і Миколай прийшов до нас — добрий, люблячий посланець Господа Бога. Вже другий рік поспіль ми збираємось громадою нашого міста, щоб засвітити ялинку і розпочати новорічні і різдвяні святкування. Бажаю, щоб ступивши на поріг осель, Новий 2017 рік разом із Різдвяною колядою подарували усім міцне здоров’я, злагоду, достаток, силу духу, оптимізм, мирне небо над головою, - звернувся до чортківчан міський голова Володимир Шматько. - Нехай над нашим містом лунає коляда, а добро, яке приніс Христос у світ, завжди перемагає.
А усіх діток закликаю не забути заколядувати у церкві, батькам і міському голові!”. - повідомляє Сектор з питань внутрішньої політики і зв'язків з громадськими організаціями та ЗМІ
Отець Павло настоятель Катедрального Собору Петра і Павла поблагословив відкриття ялинки і побажав усім в передріздвяний час очистити свої думки і серця, щоб достойно зустріти одне з найбільших свят у році — Різдво Ісуса Христа.

Під гучні оплески головна новорічна окраса міста засяяла сотнями різнобарвних вогнів. А на усіх присутніх чекало справжнє феєричне свято. 
Харизматичні артисти з “Mesht event agency” ( місто Львів) показали незабутню видовищну виставу, яку з захопленням дивилися не тільки діти, а й дорослі.
Ангел на велетенських ходулях, добрий і смішний чортик, який показував фокуси і танцював з дітьми, і, звісно, добрий і справедливий Миколай.
Святковий настрій допоміг створити ансамбль дівчаток Чортківської музичної школи під керівництвом Ірини Желіховської.
Та діти, звичайно, з нетерпінням чекали головного — подарунків. І святий Миколай не розчарував: щедро роздавав солодощі малечі.

Чудове свято було організоване відділом культури, туризму, національностей та релігії міської влади.
На солодкі подарунки з міського бюджету було виділено 8 тисяч 61 гривню.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *