Завтра засідання Виконавчого комітету


ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО засідання виконавчого комітетуЧортківської міської ради
24 травня 2017 року


1. Про роботу муніципальної поліції за звітний період.

2. Про організацію оздоровлення дітей та підлітків міста в літній період 2017 року.

3. Про надання дозволу ФОП Гуменюк Надії Романівні на розміщення зовнішньої реклами – світодіодного екрану в м. Чортків на центральній площі імені Героїв Євромайдану

4. Про надання дозволу ТзОВ « Гараж Мобайл Груп» на розміщення зовнішньої реклами – штендер в м. Чортків по вул. Тараса Шевченка,13.

5. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. Катерини Рубчакової,6. Власник – гр. Ковалів Марія Петрівна

6. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. Катерини Рубчакової,69А. Власники – гр. Ревуцький Володимир Петрович, гр. Саска Дарія Петрівна

7. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. Богдана Хмельницького,47А. Власник – гр. Вархол Назарій Вадимович.

8. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок в місті Чорткові по вул. Замкова,52А. Власник – гр. Губіцький Анатолій Михайлович.

9. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. Замкова,16А. Власники – гр. Скромна Вікторія Ігорівна, Вербицький Ігор Степанович.

10. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. Дмитра Байди-Вишневецького,19А . Власник – гр. Бик Марія Іванівна.


11. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. Замкова,16. Власник – гр. Ленчишин Ірина Степанівна.

12. Про присвоєння поштової адреси на садовий будинок в місті Чорткові по вул. Тиха,28. Власник – гр. Цеглярський Юрій Васильович.

13. Про присвоєння поштової адреси на заклад торгівлі та квартиру в місті Чорткові по вул. Тараса Шевченка,4А. Власник – ФОП Качор Тарас Іванович.

14. Про затвердження розпоряджень міського голови.

15. Про надання дозволу на укладення договору оренди елемента благоустрою по вул. Євгена Петрушевича між Чортківською міською радою та ФОП Вінтоняк Тетяною Михайлівною.

16. Про погодження місця для надання послуг у сфері організації відпочинку та розваг Гаврилюку Володимиру Михайловичу.

17. Про погодження місця розташування для надання послуг у сфері організації відпочинку та розваг ДП «Молодість» цирку-шапіто «Олімп».

18. Про надання дозволу комунальному підприємству Чортківський комбінат комунальних підприємств на зарахування коштів.

19. Про зарахування коштів витрачених на проведення ремонтних робіт в будинку № 76 по вул. Незалежності та № 16 по вул. Князя Володимира Великого в місті Чорткові.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *