Джип міського голови знову не дає спокою "активістам"

Скільки було нарікань, навіть петиція продати, і ось чергова "сенсація"
Міський голова Чорткова Володимир Шматько може бути причетним до порушень під час проведення процедури відкритих торгів.Мова йде про закупівлю службового автомобіля для міської ради Чорткова.- пише сайт БЕЗтабу

«Цей автомобіль Hyundai Tucson, я так розумію, придбали для користування самим мером. Закупівля проведена із жорстким порушення законодавства. Такі порушення провокували відхилення усіх учасників, які пропонували автомобілі інші ніж Hyundai Tucson, що було антиконкурентно з боку замовника торгів (міської ради –прим.ред). Відповідно, це є розслідування, котре входить в цикл розслідувань по Україні. Такі справи є з мером Мукачево, з головою обласної ради в на Франківщині, де йому купували Toyota Highlander, і це авто, до речі, повернули продавцю. А тепер такий випадок стався  на Тернопільщині», – розповідає координатор Всеукраїнського Руху «Під контролем» Мирослав Сімка.

Безперечно, Володимир Шматько не проводив закупівель одноосібно та власноручно, але якщо він керівник міста, то несе відповідальність за своїх підлеглих. Тим паче, активісти «Під контролем» переконані, що такий дорогий автомобіль купували явно не для підлеглих міського голови.
Своє звернення активісти скерували в державну аудиторську службу, в обласну прокуратуру і в управління захисту економіки для об’єктивного розслідування і справедливого покарання винних.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *