Депутатів просять дозволити продати "скандальну" земельну ділянку по вул.В. Великого.(стадіон)

Проект порядку денного двадцять третьої сесії Чортківської міської ради VІІ скликання 
09 червня 2017 року-розміщений на сайті Чортківської міської ради.

1. Про затвердження Програми розвитку туризму в місті Чорткові на 2017–2020 роки.
2. Про внесення змін до рішення міської ради № 443 від 23.12.2016 року «Про затвердження Програми проведення культурно-мистецьких заходів в м. Чорткові на 2017 рік». 
3. Про внесення змін до рішення міської ради від 06.04.2017 року № 580 “Про затвердження Програми стимулювання громадян м. Чорткова, направлених Чортківським об’єднаним міським військовим комісаріатом для проходження військової служби за контрактом у Збройні Сили України у 2017 році”
4. Про затвердження Плану роботи Чортківської міської ради на ІІ півріччя 2017 року
5. Про співфінансування проекту «Реконструкція будівлі центральної амбулаторії по вул. Пігути, 29 м. Чорткова Тернопільської області».
6. Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Чорткова»
7. Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року № 491 «Про міський бюджет на 2017рік». 
8. Про внесення змін до рішення міської ради від 10.02.2017 року №523 «Про затвердження структури і чисельності апарату та виконавчих органів міської ради»
9. Про оплату праці міського голови та заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради.
10. Про надання дозволів громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок.
12. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передача їх у власність громадянам.
13. Про внесення змін в п.3 рішення сесії міської ради від 02.07.2015 р. № 149 “Про затвердження детального плану території обмеженої вул.Білецька в м.Чорткові та надання дозволу громадянам міста Чорткова на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність” в частині зміни площі земельної ділянки та її адреси (за заявою Смірнова Ю.В.).
14. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,5426 га у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Князя Володимира Великого в м. Чорткові.
Раніше мова йшла лише про оренду
 ВІдео

15. Про надання дозволу Чортіквській міській раді на складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки, орієнтовною площею 28,0000 га в межах вулиць Ягільницька та Богдана-Ігоря Антонича в м. Чорткові.
16. Про надання дозволу ТОВ «Чортківське АТП-16142» на виготовлення експертної грошової оцінки, орендованої земельної ділянки, площею 0,3721 га по вул. Степана Бандери, 60 Д в м. Чорткові (кадастровий номер 6125510100:01:019:0265).
17. Про надання дозволу ТОВ «Чортківське АТП-16142» на виготовлення експертної грошової оцінки, орендованої земельної ділянки, площею 2,4191 га по вул. Степана Бандери, 60 в м. Чорткові (кадастровий номер 6125510100:01:019:0266).
18. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території (зміна цільового призначення земельних ділянок) для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Дениса Січинського в м. Чорткові( за заявою Чикалюка І.М.).
19. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території (зміна цільового призначення земельної ділянки)для розміщення комерційного об'єкту по вул.Копичинецька в м.Чорткові (за заявою Штурко М.Б.).
20. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки від 05.04.2017 р., орендарем якої є ТОВ «Торгпреса», по вул. Степана Бандери, 54 в м.Чорткові.
21. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки від 05.04.2017 р., орендарем якої є ТОВ «Торгпреса», по вул. Князя Володимира Великого в м. Чорткові.
22. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки від 05.04.2017 р., орендарем якої є ТОВ «Торгпреса», по вул. Степана Бандери, 17 в м.Чорткові.
23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки Чортківській міській раді, площею 0,1500 га для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. Катерини Рубчакової, 22А в м.Чорткові.(ДНЗ№1).
24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки Чортківській міській раді, площею 0,1100 га для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. Йосипа Сліпого, 2 в м. Чорткові.(ДНЗ№3).
25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки Чортківській міській раді, площею 0,1843 га для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. Маньовського, 1 в м.Чорткові.(ДНЗ№5).
26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки Чортківській міській раді, площею 0,6800 га для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. Зелена, 7А в м. Чорткові.(ДНЗ№6).
27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки Чортківській міській раді, площею 0,1500 га для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. Князя Володимира Великого, 26 в м. Чорткові.(ДНЗ№7).
28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки Чортківській міській раді, площею 0,1100 га для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. Тараса Шевченка, 64 в м. Чорткові.(ДНЗ№8).
29. Про внесення змін в рішення міської ради від 06.04.2017 р. №609 «Про надання дозволу Богдан Лілії Михайлівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) по вул. 16 липня в м.Чорткові» у зв’язку зі зміною землекористувача.
30. Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків по вул.Степана Бандери в м.Чорткові Тернопільської області (в межах населеного пункту).
31. Про затвердження детального плану території (зміна цільового призначення) для будівнитцва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення по вул. Незалежності в м.Чорткові
32. Про затвердження детального плану території для індивідуального гаражного будівництва по вул. Дениса Січинського в м. Чорткові Тернопільської області. 
33. Про надання дозволу Кузь Анатолію Васильовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,1600 га в оренду для будівництва і обслуговування багатоквартирних житлових будинків по вул. Незалежності в м. Чорткові.
34. Про надання дозволу Чортківській районній раді на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування, орієнтовною площею 0,3900 га для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. Замкова,2 в м. Чорткові (ЗОШ №6).
35. Про надання дозволу Чортківській районній раді на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування, орієнтовною площею 3,3000 га для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. Князя Володимира Великого,4-Б в м. Чорткові (ЗОШ №5).
36. Про надання дозволу Чортківській районній раді на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування, орієнтовною площею 4,2200 га для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. Євгена Коновальця,13 в м. Чорткові (ЗОШ-інтернат).
37. Про надання дозволу Чортківській районній раді на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування, орієнтовною площею 0,3900 га для обслуговування комплексу (будинок культури з господарськими будівлями та спорудами) по вул. Івана Франка,1 в м. Чорткові.
38. Про надання дозволу Чортківській районній раді на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування, орієнтовною площею 0,1100 га для обслуговування комплексу (редакція газети “Голос народу”) по вул. Зелена,3 в м. Чорткові.
39. Про надання дозволу Чортківській районній раді на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування, орієнтовною площею 0,1500 га для обслуговування комплексу (приміщення бухгалтерії відділу освіти) по вул. Юрчинських,35 в м. Чорткові.
40. Про розгляд звернення ГО“Громадський рух “Кріпак” щодо доцільності зняття мораторію на купівлю-продаж земель сільськогосподарського призначення (за заявою голови ГО “Кріпак” Балагури Б.).

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *