Завтра засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради. порядок денний

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради
13 червня 2017 року


1. Про роботу муніципальної поліції за звітний період.

2. Про підготовку та відзначення Дня міста.

3. Про затвердження плану роботи виконавчого комітету міської ради на ІІІ квартал 2017 року.

4. Про надання дозволу на розташування наметового містечка для організаторів та учасників заходу серед юнаків зі спортивного туризму з виду водний туризм, в рамках Всеукраїнських масових спортивних заходів «Спорт для всіх в парках і скверах» (присвячений Дню Героя).

5. Про визначення надавача послуг з вивезення твердих побутових відходів на частині території м. Чортків.

6. Про зарахування коштів витрачених на проведення ремонтних робіт в будинку № 54 по вул. Степана Бандери.

7. Про зарахування коштів витрачених на проведення ремонтних робіт в будинку № 76 по вул. Незалежності.

8. Про затвердження Додатку № 2 до Титульного списку об’єктів вулично- шляхової мережі по поточному ремонту на 2017 рік.

9. Про надання дозволу директору комунального підприємства «Парковий культурно-спортивний комплекс» Снігуру В.Ю. на встановлення громадського туалету в м. Чортків, на території парку ім. Івана Франка.

10. Про встановлення меморіальної дошки для увіковічнення пам’яті Грицьків Галини Дем’янівни в м. Чортків по вул. Тараса Шевченка,64.

11. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. Ольги Кобилянської, 44А Власник – гр. Гановська Марія Степанівна.

12. Про присвоєння поштової адреси на нежитлове приміщення - офіс в місті Чорткові по вул. Сонячна,7/1. Власник – гр. Гресько Оксана Теодорівна.

13. Про присвоєння поштової адреси на житлову квартиру № 1 в місті Чорткові по вул. Панаса Карабіневича,17. Власники – гр. Андрусишин Надія Сергіївна, гр. Андрусишин Тетяна Анатоліївна, гр. Андрусишин Віктор Анатолійович.

14. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок з відповідною частиною господарських будівель та споруд в місті Чорткові по вул.Бердо,19. Власник – гр. Опер Микола Євстахович.

15. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок з відповідною частиною господарських будівель та споруд в місті Чорткові по вул. Залізнична, 95А . Власник – гр. Мельників Іван Антонович.

16. Про надання дозволу на укладення договору оренди елемента благоустрою в парку культури та відпочинку імені Івана Франка між Чортківською міською радою та ФОП Шумлянською Оленою Степанівною.

17. Про надання дозволу на укладення договору оренди елемента благоустрою по вул. Євгена Петрушевича між Чортківською міською радою та ФОП Типою Ярославом Ярославовичем.


18. Про погодження місця для надання послуг у сфері організації відпочинку та розваг в парку культури та відпочинку імені Івана Франка під час святкування 495 – ї річниці Дня міста.

19. Про погодження місця для надання послуг у сфері організації відпочинку та розваг ФОП Малову Володимиру Володимировичу

20. Про погодження місця для надання послуг у сфері організації відпочинку та розваг ФОП Барабашу Павлу Віталійовичу.

21. Про внесення змін у склад комісії « З питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Чортківської міської ради».

22. Про затвердження проектно - кошторисної документації та кошторису реконструкції квартири № 7 в місті Чорткові по вул. Незалежності, 68в квартира № 7.

23. Про затвердження проектно- кошторисної документації та кошторисів реконструкції сходів приміщення міської ради.

24. Про розгляд скарги гр. Шушари В.П. на постанову адміністративної комісії при виконавчому комітеті Чортківської міської ради від 31.05.2017 року № 31.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *