Перелік питань, які розглядатимуть завтра на Виконкомі Міської ради

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради
05 липня 2017 року
1. Про дотримання правил торгівлі на ринках та в торгівельних закладах міста Чорткова.
2. Про надання дозволу на укладення договору оренди елемента благоустрою по вул. Євгена Петрушевича між Чортківською міською радою та Бойчун Ларисою Степанівною
3. Про надання дозволу на укладення договору оренди елемента благоустрою по вул. Євгена Петрушевича між Чортківською міською радою та Бурником Володимиром Петровичем
4. Про надання дозволу на укладення договору оренди елемента благоустрою по вул. Євгена Петрушевича міжЧортківською міською радою та ФОП Медвідь Андрієм Мирославовичем.
5. Про затвердження тарифу на вивезення однієї ходки рідких нечистот.
6. Про затвердження тарифу на опломбування та розпломбування водомірних лічильників.
7. Про затвердження тарифу на послуги гідродинамічної машини.
8. Про надання дозволу комунальному підприємству “Чортківський комбінат комунальних підприємства” на безкоштовну передачу бордюр. 
9. Про надання дозволу комунальному підприємству “Чортківський комбінат комунальних підприємства” на безкоштовну передачу тротуарної бруківки 
10. Про зарахування коштів.
11. Про зарахування коштів витрачених на проведення ремонтних робіт в під’їзді будинку №16 по вул. Княза Володимира Великого
12. Про затвердження Додатку № 3 до Титульного списку об’єктів вулично - шляхової мережі міста Чорткова по поточному ремонту на 2017 рік
13. Про присвоєння поштової адреси на комплекс будівель військового містечка №22 в м. Чортків по вул. Степана Бандери, 95. Балансоутримувач – КЕВ м. Тернополя
14. Про присвоєння поштової адреси на садовий будинок в м. Чорткові по вул. Дачна, 47. Власник – гр. Захаров Анатолій Володимирович.
15. Про присвоєння поштової адреси на квартиру №1в м. Чорткові по вул. Тараса Шевченка, 4А. Власник – ФОП Качор Тарас Іванович.
16. Про присвоєння поштової адреси на комплекс будівель в м. Чорткові по вул. Білецька, 2А. Власник – ДП «Чортківський КХП» державного агентства резерву України.
17. Про присвоєння поштової адреси на комплекс будівель (млинзавод)в м. Чорткові по вул. Білецька, 17А. Власник – ДП «Чортківський КХП» державного агентства резерву України.
18. Про присвоєння поштової адреси на комплекс будівель ДПРЧ- 6в місті Чорткові по вул. Тараса Шевченка, 27. Власник – 6 Державна пожежно-рятувальна частина управління Державної Служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області
19. Про звільнення від оплати за тимчасове користування місцями для розміщення рекламних засобів на території м.Чортків ФОП Гарасим’яка Михайла Ярославовича.
20. Про надання дозволу ФОП Мерлавській Анжелі Павлівні на розміщення зовнішньої реклами в м.Чортків по вул. Гончара, 5.
21. Про надання дозволу ФОП Петришину Анатолію Олексійовичу на розміщення зовнішньої реклами – кронштейна на електроопорі в м.Чортків по вул. Князя Володимира Великого.
22. Про внесення змін в рішення від 08 червня 2016 року № 239 «Про надання дозволу ФОП Зіядханову Кадіму Гадмілах Огли на розміщення зовнішньої реклами - штендера в м.Чортків по вул. Тараса Шевченка, 72».
23. Про надання дозволу ФОП Цапурі Тетяні Олегівні на розміщення зовнішньої реклами - штендера в м.Чортків на розі вул. Сонячна та вул. Степана Бандери.
24. Про надання дозволу ФОП Шуть Олені Валентинівні на розміщення зовнішньої реклами - штендера в м.Чортків по вул. Степана Бандери, 15.
25. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок з відповідною частиною господарських будівель та споруд в місті Чорткові по вул. Глибока, 7А. Власник – гр. Родинюк Павло Миколайович.
26. Про присвоєння поштової адреси на садовий будинок в м. Чорткові по вул. Дачна, 96. Власник – гр. Саварин Володимир Зенонович.
27. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. Ольги Кобилянської, 10. Власник – гр. Штурко Михайло Володимирович.
28. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок з відповідною частиною господарських будівель та споруд в місті Чорткові по вул. Глибока, 7. Власник – гр. Яблонська Здзіслава Альойзівна.
29. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок в місті Чорткові по вул. Юрія Гагаріна, 45. Власник – гр. Яворська Галина Володимирівна.
30. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. Дмитра Байди-Вишневецького,19А. Власник – гр. Бик Марія Іванівна.
31. Про затвердження розпоряджень міського голови.
32. Про включення громадян в списки квартирного обліку для покращення житлових умов.
33. Про видачу дубліката свідоцтва про право власності на житло по вул.А.Мельника,23 кв.5 в місті Чорткові гр. Чернявській Любові Петрівні.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *