Що завтра будуть вирішувати на виконкомі?

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО
засідання виконавчого комітету
Чортківської міської ради
26 липня 2017 року


1. Про проведення заходів по забезпеченню розвитку фізичної культури та спорту на території міста.

2. Про надання дозволу щодо залишення на постійне проживання в 
м. Чортків.

3. Про надання адресної грошової допомоги на поховання.

4. Про затвердження розпоряджень міського голови.

5. Про звільнення від оплати за тимчасове користування місцями для розміщення рекламних засобів на території м. Чортків ФОП Гуменюк Надію Романівну.

6. Про присвоєння поштової адреси на садовий будинок в м. Чорткові по вул. Дачна, 96. Власник – гр. Саварин Володимир Зенонович.

7. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. Дмитра Байди Вишневецького,19, власник – гр. Цешковська Любов Анатоліївна.

8. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. Івана Сірка,43А, власник – гр. Фартушинська Ярослава Львівна.

9. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок в місті Чорткові по вул. Копичинецька, 39Б. власник – гр. Вислінська Ірина Петрівна.

10. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. Андрія Мельника, 16, власник – гр. Клим Петро Адамович.

11. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. Андрія Мельника, 16А, власник – гр. Басіста Лілія Йосипівна.

12. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. Залізнична,71/2, власник – гр. Сташинська Оксана Павлівна.
13. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. Залізнична,71/1, власник – гр. Пасемко Марія Іванівна.


14. Про надання дозволу ФОП Шуть Олені Валентинівні на розміщення зовнішньої реклами - штендера в м.Чортків по вул. Степана Бандери, 15.

15. Про надання дозволу ФОП Павлюку Руслану Михайловичу на розміщення зовнішньої реклами - штендера в м.Чортків по вул. Ринок,11.

16. Про надання дозволу ФОП Максимлюку Олександру Михайловичу на розміщення зовнішньої реклами - штендера в м.Чортків по вул. Степана Бандери,28А.

17. Про внесення змін в рішення від 27 квітня 2016 року № 178 «Про надання дозволу ФОП Царевич Д.Є. на розміщення зовнішньої реклами-штендера – 2 шт. в м. Чортків по вул. Степана Бандери,28 та по вул. Тараса Шевченка,72».

18. Про внесення змін в рішення від 25 травня 2016 року № 216 «Про надання дозволу ФОП Мазуренко Наталії Іллівні на розміщення зовнішньої реклами - штендера в м. Чортків по вул. Ринок,1А».


19. Про надання дозволу ФОП Обшарському Василю Михайловичу на розміщення зовнішньої реклами - штендера в м.Чортків по вул. Ринок,11.

20. Про надання дозволу ФОП Паладійчуку Тарасу Степановичу на розміщення зовнішньої реклами – штендера та рекламної вивіски в м.Чортків по вул. Степана Бандери,31.

21. Про надання дозволу ТОВ « Бетті Аїс Україна» на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності (на літній період) по вул. Тараса Шевченка в місті Чорткові (біля площі Героїв Євро майдану)

22. Про продовження терміну дії договору оренди комунального майна з Акціонерним банком «Укргазбанк»

23. Про надання дозволу на укладення договору оренди елемента благоустрою по вул. Євгена Петрушевича між Чортківською міською радою та ФОП Галяс Лесею Вікторівною.

24. Про надання дозволу на укладення договору оренди елемента благоустрою по вул. Євгена Петрушевича між Чортківською міською радою та ФОП Данилевич Іваном Михайловичем.

25. Про надання дозволу на укладення договору оренди елемента благоустрою по вул. Євгена Петрушевича між Чортківською міською радою та ФОП Галяс Романом Михайловичем.

26. Про надання дозволу на укладення договору оренди елемента благоустрою по вул. Князя Володимира Великого між Чортківською міською радою та ФОП Романів Іваном Васильовичем.

27. Про надання дозволу на укладення договору оренди елемента благоустрою по вул. Князя Володимира Великого між Чортківською міською радою та ФОП Боднар Богданом Івановичем.


28. Про погодження місця для надання послуг у сфері організації відпочинку та розваг ДП «Дирекція пересувних циркових колективів України».

29. Про надання дозволу на розміщення місць автостоянок «таксі» по вулиці Ринок в місті Чорткові.

30. Про затвердження робочого проекту.

31. Про затвердження Додатку до Титульного списку №4 об’єктів вулично – шляхової мережі міста Чорткова по поточному ремонту на 2017 рік.

32. Про надання дозволу на реєстрацію транспортного засобу (ВУВКГ).

33. Про надання дозволу на реєстрацію транспортного засобу (ККП).

34. Про надання дозволу на реєстрацію транспортного засобу (ККП).

35. Про надання дозволу на реєстрацію транспортного засобу (ККП).

36. Про надання дозволу на зняття з реєстрації транспортного засобу (ВУВКГ).

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *