Чортківська футбольна команда зазнала нищівної поразки

Більшість вболівальників памятають цю пісню

Та цього разу в ролі вболівальників Ямайки були жителі нашого міста.
А все починалося з Великою Помпою!
У Чорткові відроджується футбол! - ряснів заголовками сайт міської ради,  підконтрольна преса, та навіть соцмережі.
Крок за кроком завдяки зусиллям міської влади на чолі з Володимиром Шматьком, меценатам, спонсорам - усім, кому небайдуже спортивне майбутнє нашого міста зробили все необхідне, щоб на головній спортивній арені міста – стадіоні «Харчовик» відбулось свято для спортсменів та численних вболівальників. 
Вперше за останні 18 років на футбольному полі стартував матч, що дав початок великому футболу. 
У спортивному протистоянні зійшлися футбольний клуб «Чортків-педуніверситет» з футбольним клубом «Ковель-Волинь», розпочавши свою участь у Чемпіонаті України серед аматорів.
Звертаючись до присутніх, міський голова Володимир Шматько зазначив, що про цю подію, коли в Чортків повернеться футбольна слава він мріяв багато років. Він щиро подякував усім, хто допомагав творити це свято. Привітав гостей - команду міста Ковель, яка сьогодні теж відроджується. «Це свідчення того, що в Україні є люди, які насправді люблять спорт, активно відроджують його. І в цей важкий час для України, ми творимо футбольну історію»,- сказав очільник міста та побажав перемоги найсильнішому. 

Поблагословив захід отець Володимир Заболотний, настоятель церкви Воздвиження Чесного Хреста с. Біла та висловив надію, що наші футболісти в майбутньому на цьому прекрасному полі будуть брати участь в інших лігах, професійних, здобуваючи славу нашому рідному місту Чорткову.
Протягом спортивного дійства вболівальники футбольного матчу долучились до розвитку спортивної арени нашого міста, надавши фінансову допомогу у розмірі 2480 грн. Зібрані кошти буде направлено на подальше впорядкування футбольного поля. 
Під час перерви для присутніх виступили вихованці танцювальних клубів «Rial-dance-studio» (керівник Світлана Міщенко) та «Лю Ка Ра» (керівник Катерина Гугач).

На жаль, цього разу наша команда поступилася команді гостей і не здобула очікуваної перемоги. З рахунком 5:0 перемогла команда «Ковель-Волинь». 

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *